top of page

Zit je vast in je eigen rouw/verlies en heb je het gevoel dat je er niet alleen uitkomt?

Is er de afgelopen jaren wel héél véél gebeurd in je leven en weet je niet meer hoe je ermee om moet gaan?

Vaak hebben mensen meerdere verliezen meegemaakt en zorgt het laatste verlies voor de druppel die de emmer doet overlopen...

Dan is dit misschien het moment voor jou om contact met me op te nemen en er samen voor te gaan!

Tijdens je eerste afspraak doe ik een intake gesprek. Op die manier leren we elkaar een beetje beter kennen.

Je kan je het best voorstellen dat we vanaf dan samen op een tandem zitten. In eerste instantie zal ik sturen en trappen en zit jij achterop. Gaandeweg je traject ga je zelf trappen en zelfs terug sturen. Ik zit dan wel nog achterop maar nadien kijk ik van de zijlijn mee. Uiteindelijk leer je terug helemaal alleen verder fietsen, zonder mijn verdere hulp. Uiteraard verloopt het traject voor iedereen anders. Samen bespreken we wat, hoe en hoelang we een weg afleggen.

Soms is het al voldoende dat ik je de aanzet geef en kan je het vanaf dan terug alleen...

Alleen als jij er klaar voor bent, lukt het !!!

Reactie van een cliënt:

Dag lieve Edith,

Ik wil niet altijd mailen om te zeggen dat het niet zo goed gaat.

Heel raar eigenlijk want het is net alsof ik op toch ergens een klik heb gemaakt... maar dat had ik NOOIT of te NOOIT zonder jou kunnen doen. Ik durf echt voorzichtig zeggen dat ik me mentaal sterker voel. Ik ben een contente, blijere mens geworden. Niet meer negatief, het ligt niet allemaal aan mij.... ik moet soms meer het probleem bij de ander laten dus ook de last.. dat helpt...

Het bootje, ... dat helpt... mijn gedachten ombuigen , ... dat helpt... ik ben echt van ver gekomen en het was en is afzien bij momenten.

Maar, ik wil jou zo graag zeggen dat ik terug geniet van de kleine dingen want die zag ik zelfs niet meer... Lieve Edith, dit echt dankzij jouw begeleiding... ik neem je altijd mee op pad, onze gesprekken, je tips... ik ben er nog niet maar het voelt naar meer...en ik ben het wèl waard!

En het mooie is, mijn omgeving ziet de fonkel ook terug.

Dus...dank je oneindig veel….

Bomen, bloemen, dieren, de wind die langs je wangen strijkt,....In alle jaargetijden...Dit kan héél wat teweeg brengen. Er kan en mag van alles gebeuren...... er moet niks.

Ben je niet zo'n prater maar zit je wel met héél wat opgekropte gevoelens waar je geen raad mee weet, dan kan je misschien samen met mij, de natuur intrekken! Door deze manier van werken, hoef je niet direct de confrontatie aan te gaan. We staan niet oog in oog met elkaar, zo voel je je misschien iets comfortabeler om te laten komen wat komt.

Wil je liever op een creatieve manier je verlies leren verwerken dan is een workshop misschien iets voor jou?

We gaan dan aan de slag met pen en papier...

Een moodbord of een mandala maken, behoren zeker tot de mogelijkheden.

Een workshop kan perfect georganiseerd worden voor een vereniging.

Je kan uiteraard alleen of in groep inschrijven.

bottom of page