rouwVOORBIJrouw

                                                                                                                                     Edith Aerts       Holistische rouw - en verliesconsulent                                                  

Blog

Toeval bestaat niet!

Geplaatst op 29 mei, 2019 om 13:20
Toen ik me gisterenavond op de valreep wilde aanmelden voor een lezing, kreeg ik te horen dat deze volzet was! Een lichte teleurstelling overviel me maar onmiddellijk daarna wist ik dat de dame in kwestie me ging terugbellen. Waar dat gevoel vandaan kwam, weet ik niet maar het gebeurde wel... Even later belde het nummer dat ik een kwartier eerder gecontacteerd had terug met de melding dat er een plaats was vrijgekomen! Ik kon niet anders dan denken dat ik daar moest zijn! Het werd een aangename avond met enkele ontmoetingen met bijzondere mensen. Voor mezelf werden er weer een paar dingen in gang gezet zodat ik vandaag verder kan met het gerust gevoel dat ik de juiste weg bewandel. Zelfreflectie van tijd tot tijd kan zo zinvol zijn!

CategorieŽn: Geen

Plaats een reactie

Oeps!

Oops, you forgot something.

Oeps!

De woorden die je hebt ingetypt komen niet overeen met de opgegeven tekst. Probeer het nogmaals.

1 Comment

Antwoord Sofiasibly
5:27 op 13 juli, 2019 
Hello, I want to work in your company on a voluntary basis, can you offer me anything?
a little about me:https://about.me/alexa.smith